045 - 20 80 500

Gratis advies. Bel: 045 - 20 80 500

Lie Letselschade behandelt aansprakelijkheidsvraagstukken

Lie Letselschade houdt zich uitsluitend bezig met aansprakelijkheidsvraagstukken, schadevaststelling en personenschade. Ons adagium is ‘schoenmaker blijf bij je leest’. Alleen door specialisatie is men in staat kwaliteit te leveren en kan men tegenwicht bieden aan de kapitaalkrachtige professionele verzekeraars. Lie Letselschade gelooft niet in all-round advocatuur.

Advocatenkantoor Lie Letselschade geeft juridisch letselschade advies in en rondom de Limburgse steden zoals HeerlenMaastricht, VenloRoermond, Landgraaf, Kerkrade, Sittard en Brunssum. Ons kantoor is gevestigd op steenworpsafstand van het centrum van Heerlen aan de Kerkraderweg 19. Het kantoor is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeervoorzieningen aanwezig. Mocht u slecht ter been zijn, dan bezoeken wij u thuis. Neem contact op voor meer informatie.

Wetboeken personenschade in het kantoor van Lie Letselschade.

 • Hulp nodig bij letselschade?

  daniel-lie-letselschade

  Ik help u graag verder!

  Bel: 045 511 84 64

  geenspam@aub.nl

 • De tegenpartij wilde maximaal € 5.000 betalen. Lie Letselschade heeft de zaak overgenomen en mijn zaak is uiteindelijk geregeld voor € 45.000.
  Quote 1
 • Teruggebeld worden?

  • Letselschade Advocaten
   Letselschade Advocaten
   Letselschade Advocaten
  Ontwerp website: het Vormlab / Ontwikkeling website: Have a Byte