045 - 20 80 500

Gratis advies. Bel: 045 - 20 80 500

Letselschade bij verkeersongevallen - Lie Letseschade helpt

Lie Letselschade staat veel slachtoffers van verkeersongevallen bij. Letselschade, als gevolg van een verkeersongeval, kan sterk uiteenlopen: soms is het letsel gering, maar als u pech heeft kunt u ook een hoge dwarslaesie aan het verkeersongeval overhouden, waardoor u voor de rest van uw leven afhankelijk bent van een rolstoel.

Voor de beoordeling van de aansprakelijkheid is het van belang dat er een goed onderzoek wordt verricht naar de toedracht van het ongeval. Dit is alles bepalend voor de aansprakelijkheid. In de meeste gevallen zal de toedracht direct duidelijk zijn, maar dat hoeft niet. Voor een goed onderzoek kan een proces-verbaal uitkomst bieden of het (strafrechtelijk) onderzoek dat de politie heeft verricht na het ongeval. Vanwege uiteenlopende redenen kan het zijn dat er in uw geval geen proces-verbaal is opgemaakt en ook geen onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeval is verricht. In dat geval beschikt Lie Letselschade over meerdere mogelijkheden om de feiten boven water te krijgen. Via de rechter kan men bijvoorbeeld een onderzoek laten verrichten door een deskundige die een verkeersongevallenanalyse (VOA) kan verrichten. Op deze manier kan duidelijk worden wie aansprakelijk is voor welk deel van de schade.

Na de vaststelling van de aansprakelijkheid gaat Lie Letselschade snel voor u aan de slag om een voorschot op uw schadevergoeding na de aanrijding te vragen. Uw schade brengen we met u in kaart zodat u daar inzicht in krijgt. U krijgt van ons een overzicht van de schade (een schadestaat). Verder maken wij gezamenlijk afspraken hoe we de schade bij kunnen houden. Deze schadestaat sturen we naar de aansprakelijke verzekeraar, die vervolgens kan overgaan tot betaling van een het voorschot van smartengeld na het ongeluk.

We verzamelen vanaf het begin de medische gegevens van uw huisarts, fysiotherapeut, specialisten en andere behandelaars en zorgen er voor dat u een rapport krijgt van onze medisch adviseur, waarin de gevolgen van het ongeval worden genoemd. Dit rapport is ook bestemd voor de medisch adviseur van de verzekeraar, die ook kan beoordelen met welke gevolgen u te maken heeft.

Verder beschikken wij over een uitgebreid netwerk van mensen die u verder kunnen helpen bijvoorbeeld met uw werk of hulp in de huishouding. Voor meer informatie over letselschade bij verkeersongevallen kunt u ons uiteraard bellen om een geheel vrijblijvende en kosteloze afspraak te maken. Indien u slecht ter been bent bezoeken wij u thuis. Lie Letselschade streeft naar de maximale schadevergoeding na een ongeval, auto ongeluk of andere verkeersongevallen.

Heeft u letselschade opgelopen als gevolg van een aanrijding of auto-ongeluk en wenst u graag een stukje deskundig advies of wilt u verder geholpen worden met uw vraagstukken? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 • Hulp nodig bij letselschade?

  daniel-lie-letselschade

  Ik help u graag verder!

  Bel: 045 511 84 64

  geenspam@aub.nl

 • Letselschade-advocaat Daniël Lie heeft slagkracht en benut die ook. Hij zorgt voor de doorbraak in het dossier die nodig is.
  Quote 3
 • Teruggebeld worden?

  • Letselschade Advocaten
   Letselschade Advocaten
   Letselschade Advocaten
  Ontwerp website: het Vormlab / Ontwikkeling website: Have a Byte