045 - 20 80 500

Gratis advies. Bel: 045 - 20 80 500

Schadevergoeding bij Bedrijfsongevallen - Lie Letselschade

Jaarlijks vinden er vele ongevallen plaats op het werk. Er is niet alleen sprake van een bedrijfsongeval als het ongeval plaatsvindt op uw bedrijf of kantoor. Ook als u tijdens werktijd een ongeval overkomt buiten kantoor kan er sprake zijn van een bedrijfsongeval. Bijvoorbeeld als u voor uw werkgever op pad bent naar een klant of klus. Het is belangrijk om uit te zoeken wat de oorzaak is van uw ongeluk op het werk.

Is het veroorzaakt vanwege een onveilige werkomgeving, een gebrek aan goede instructies of een gebrek aan toezicht? In dat geval kan de werkgever aansprakelijk zijn. De werkgever heeft namelijk de wettelijke plicht om voor de veiligheid van de werknemers te zorgen. De arbeidsomstandighedenwet en de arboregels zijn van belang voor de beoordeling. Een werkgever dient bijvoorbeeld een risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) op te stellen.De werkgever is sneller aansprakelijk voor schade als hij weet dat zich risico’s voordoen, waartegen hij niet de maatregelen neemt die van hem verlangd kunnen worden.

Lie Letselschade staat vele slachtoffers van bedrijfsongevallen bij en kan indien nodig naar de rechter stappen indien de werkgever of verzekeraar weigert de aansprakelijkheid te erkennen. De rechtsbijstand door Lie Letselschade kost u in beginsel niets, indien aansprakelijkheid wordt erkend.

Heeft u letselschade opgelopen als gevolg van een bedrijfsongeval en wenst u een stukje deskundig advies over bijvoorbeeld schadevergoeding? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 • Hulp nodig bij letselschade?

  daniel-lie-letselschade

  Ik help u graag verder!

  Bel: 045 511 84 64

  geenspam@aub.nl

 • Letselschade-advocaat Daniël Lie heeft slagkracht en benut die ook. Hij zorgt voor de doorbraak in het dossier die nodig is.
  Quote 3
 • Teruggebeld worden?

  • Letselschade Advocaten
   Letselschade Advocaten
   Letselschade Advocaten
  Ontwerp website: het Vormlab / Ontwikkeling website: Have a Byte