045 - 20 80 500

Gratis advies. Bel: 045 - 20 80 500

Een eerste oriënterend gesprek is bij ons altijd kostenloos

Kosten

Een eerste oriënterend gesprek is altijd kostenloos. Advocaatkosten in letselschadezaken waarbij aansprakelijkheid vast staat zijn bijna altijd volledig op de aansprakelijke partij te verhalen, zodat er voor u vaak geen kosten aan zijn verbonden. Uiteraard komt Daniël Lie zonodig bij u thuis voor een eerste vrijblijvende en kostenloze beoordeling van uw zaak of claim.

Rechtsbijstandverzekering

Indien u een rechtsbijstandverzekering heeft afgesloten informeert Lie Letselschade u over de mogelijkheid uw zaak over te nemen onder kostendekking van uw rechtsbijstandverzekering. U loopt dan geen enkel financieel risico.

Per 1 januari 2014 is het advocaten bij wijze van een tijdelijk experiment in letsel- en overlijdensschadezaken door de Nederlandse Orde van Advocaten toegestaan om in een beperkt aantal gevallen op basis van no cure no pay te werken. Doel van dat experiment is het vergroten van de toegang tot het recht van slachtoffers die niet in aanmerking komen voor gefinancierde rechtshulp door de overheid (toegevoegde rechtshulp).

Laat u nooit verleiden tot het sluiten van een no cure no pay-afspraak indien de aansprakelijkheid vast staat of vast komt te staan. Neem contact op voor meer informatie.

 • Hulp nodig bij letselschade?

  daniel-lie-letselschade

  Ik help u graag verder!

  Bel: 045 511 84 64

  geenspam@aub.nl

 • Letselschade-advocaat Daniël Lie heeft slagkracht en benut die ook. Hij zorgt voor de doorbraak in het dossier die nodig is.
  Quote 3
 • Teruggebeld worden?

  • Letselschade Advocaten
   Letselschade Advocaten
   Letselschade Advocaten
  Ontwerp website: het Vormlab / Ontwikkeling website: Have a Byte