045 - 20 80 500

Gratis advies. Bel: 045 - 20 80 500

Lie Letselschade is uw letselschade advocaat in Kerkrade

Daniël Lie is een gespecialiseerde letselschade advocaat in Kerkrade, met al meer dan 18 jaar ervaring.

Als lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en de Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP) is letselschade advocaat Daniël Lie een ervaren expert op het gebied van letselschade claims.

Voor ASP en LSA advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen, die op allerlei manieren worden gewaarborgd. Op deze manier bent u verzekerd van een advocaat in de regio Kerkrade met vakkennis en ervaring op het gebied van personenschade en aansprakelijkheidsrecht. Dankzij het grote netwerk van artsen, arbeidsdeskundigen, specialisten en actuarieel rekenkundigen is Lie Letselschade optimaal in staat om uw zaak te behardigen. Wij streven altijd naar een maximale vergoeding van uw schade.

Als u vragen heeft u vragen over rechtshulp in Kerkrade neem dan contact op met Daniël Lie. Wij staan klaar staat voor om een letselschadevergoeding te realiseren voor situaties uit onderstaande rechtsgebieden:

 • Hulp nodig bij letselschade?

  daniel-lie-letselschade

  Ik help u graag verder!

  Bel: 045 511 84 64

  geenspam@aub.nl

 • Ik had een goed leven en verdiende goed. Totdat ik van achteren werd aangereden met een whiplash tot gevolg. Dankzij Lie Letselschade is de zaak afgewikkeld voor € 300.000.
  Quote 4
 • Teruggebeld worden?

  • Letselschade Advocaten
   Letselschade Advocaten
   Letselschade Advocaten
  Ontwerp website: het Vormlab / Ontwikkeling website: Have a Byte