045 - 20 80 500

Gratis advies. Bel: 045 - 20 80 500

Lie letselschade biedt rechtshulp aan bij reisongevallen

Indien u het slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval of busongeluk tijdens een georganiseerde reis of georganiseerde vakantie in Portugal, Frankrijk, België, Duitsland, Zwitserland, Spanje of in een ander land, dan is de reisorganisator verplicht uw schade te vergoeden, tenzij de schuld van het ongeval bij u zelf ligt, het ongeval niet door de reisorganisator voorkomen had kunnen worden of de oorzaak van het ongeval ligt bij een ander die niet bij de organisatie van de reis is betrokken.

De reisorganisator is ook aansprakelijk voor het handelen van “de persoon van wiens hulp hij bij de uitvoering van de overeenkomst gebruik maakt”. Dat kan dus een busmaatschappij, eigenaar van een appartementencomplex of pretpark zijn. Is deze derde aansprakelijk voor het  letsel, dan kan de reisorganisator daarvoor worden aangesproken.

Wenst u graag een stukje deskundig advies over schadevergoeding van opgelopen letsel tijdens een georganiseerde vakantie? Of wilt u verder geholpen worden met uw vraagstukken? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 • Hulp nodig bij letselschade?

  daniel-lie-letselschade

  Ik help u graag verder!

  Bel: 045 511 84 64

  geenspam@aub.nl

 • Letselschade-advocaat Daniël Lie heeft slagkracht en benut die ook. Hij zorgt voor de doorbraak in het dossier die nodig is.
  Quote 3
 • Teruggebeld worden?

 • Letselschade Advocaten
  Letselschade Advocaten
  Letselschade Advocaten
Ontwerp website: het Vormlab / Ontwikkeling website: Have a Byte