045 - 20 80 500

Gratis advies. Bel: 045 - 20 80 500

Lie Letselschade is uw letselschade advocaat in de regio Roermond

Ben u op zoek naar een letselschade advocaat in de buurt van Roermond? Met meer dan 18 jaar ervaring is Daniël Lie ter zake kundig om uw zaak te behartigen.

Daniël Lie is als letselschade advocaat in Roermond lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Tevens is Lie Letselschade aangesloten bij Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP). Voor ASP en LSA advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen en deze worden op allerlei manieren gewaarborgd. U bent derhalve verzekerd van een letselschade advocaat in Roermond met specialistische kennis en ervaring op het gebied van personenschade en aansprakelijkheidsrecht. Ook heeft Lie Letselschade een groot netwerk van artsen, arbeidsdeskundigen, specialisten en actuarieel rekenkundigen om uw zaak te versterken.

Heeft u vragen over rechtshulp in Roermond, neem dan contact met ons op. Lie Letselschade staat voor u klaar om een maximale letselschadevergoeding te realiseren voor situaties uit onderstaande rechtsgebieden:

 • Hulp nodig bij letselschade?

  daniel-lie-letselschade

  Ik help u graag verder!

  Bel: 045 511 84 64

  geenspam@aub.nl

 • Letselschade-advocaat Daniël Lie heeft slagkracht en benut die ook. Hij zorgt voor de doorbraak in het dossier die nodig is.
  Quote 3
 • Teruggebeld worden?

  • Letselschade Advocaten
   Letselschade Advocaten
   Letselschade Advocaten
  Ontwerp website: het Vormlab / Ontwikkeling website: Have a Byte