045 - 20 80 500

Gratis advies. Bel: 045 - 20 80 500

Lie letselschade adviseert bij aansprakelijkheid voor dieren

De bezitter van een dier is aansprakelijk voor de door zijn dier veroorzaakte schade. Bijvoorbeeld wanneer u bent gebeten door een hond of gewond bent geraakt door een paard. U kunt uw letselschade dan verhalen op de bezitter van het dier. Die is overigens meestal voor deze schade verzekerd, zodat de aansprakelijkheidsverzekeraar uw schade moet vergoeden. Soms ontstaat er discussie over de schuldvraag bij letsel door dieren.

Misschien is er toch sprake van eigen schuld bijvoorbeeld omdat u zelf het paard bent gaan berijden, maar is dat wel juist? Lie Letselschade kent de meest recente rechterlijke uitspraken en zorgt ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op hebt.

Wenst u graag een stukje deskundig advies, bijvoorbeeld over de aansprakelijkheid van de eigenaar van een hond of paard? Of wilt u verder geholpen worden met uw vraagstukken? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 • Hulp nodig bij letselschade?

  daniel-lie-letselschade

  Ik help u graag verder!

  Bel: 045 511 84 64

  geenspam@aub.nl

 • De tegenpartij wilde maximaal € 5.000 betalen. Lie Letselschade heeft de zaak overgenomen en mijn zaak is uiteindelijk geregeld voor € 45.000.
  Quote 1
 • Teruggebeld worden?

 • Letselschade Advocaten
  Letselschade Advocaten
  Letselschade Advocaten
Ontwerp website: het Vormlab / Ontwikkeling website: Have a Byte