045 - 20 80 500

Gratis advies. Bel: 045 - 20 80 500

Lie Letselschade is uw letselschade advocaat in Maastricht

Lie Letselschade is een in letselschade gespecialiseerd advocatenkantoor in de regio Maastricht.

Daniël Lie heeft meer dan 18 jaar ervaring als letselschade advocaat in Maastricht. Lie Letselschade is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en is aangesloten bij de Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP). Voor ASP en LSA advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen, die op tal van manieren gewaarborgd worden. U bent dus verzekerd van expertise en specialistische kennis op het gebied van personenschade en aansprakelijkheidsrecht. Tevens heeft Lie Letselschade een groot netwerk van artsen, arbeidsdeskundigen, specialisten en actuarieel rekenkundigen om uw zaak te versterken. Wij streven naar de maximale schadeclaim waar u recht op heeft.

Heeft u vragen over rechtshulp in Maastricht, neem dan contact met ons op. Daniël Lie staat voor u klaar om een letselschadevergoeding te realiseren voor situaties uit onderstaande rechtsgebieden:

 • Hulp nodig bij letselschade?

  daniel-lie-letselschade

  Ik help u graag verder!

  Bel: 045 511 84 64

  geenspam@aub.nl

 • Ik had het gevoel dat de tegenpartij de hele zaak dirigeerde. Ik ben toen overgestapt naar Lie Letselschade. Pappen en nathouden is er gelukkig niet meer bij.
  Quote 2
 • Teruggebeld worden?

 • Letselschade Advocaten
  Letselschade Advocaten
  Letselschade Advocaten
Ontwerp website: het Vormlab / Ontwikkeling website: Have a Byte