045 - 20 80 500

Gratis advies. Bel: 045 - 20 80 500

Lie Letselschade is uw letselschade advocaat in Brunssum

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde letselschade advocaat in Brunssum? Daniël Lie is dankzij meer dan 18 jaar ervaring de specialist voor het behartigen van uw zaak. Lie Letselschade streeft altijd naar de maximale vergoeding van uw claim.

Daniël Lie is als letselschade advocaat in de regio Brunssum lid van de LSA, de Vereniging van Letselschade Advocaten. Tevens zijn wij aangesloten bij Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP). VoorLSA en ASP advocaten geldt dat zij moeten voldoen aan de hoogst denkbare kwaliteitseisen. U bent dus altijd verzekerd van specialistische vakkennis en ervaring op het gebied van personenschade en aansprakelijkheidsrecht. Tevens heeft Lie Letselschade een groot netwerk van artsen, arbeidsdeskundigen, specialisten en actuarieel rekenkundigen om uw zaak te versterken.

Mocht u vragen hebben over rechtshulp in de regio Brunssum, Daniël Lie staat voor u klaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u helpen om een letselschadevergoeding te realiseren voor situaties uit onderstaande rechtsgebieden:

 • Hulp nodig bij letselschade?

  daniel-lie-letselschade

  Ik help u graag verder!

  Bel: 045 511 84 64

  geenspam@aub.nl

 • Letselschade-advocaat Daniël Lie heeft slagkracht en benut die ook. Hij zorgt voor de doorbraak in het dossier die nodig is.
  Quote 3
 • Teruggebeld worden?

  • Letselschade Advocaten
   Letselschade Advocaten
   Letselschade Advocaten
  Ontwerp website: het Vormlab / Ontwikkeling website: Have a Byte