045 - 20 80 500

Gratis advies. Bel: 045 - 20 80 500

Rechtshulp voor smartegeld bij Whiplash - Lie Letselschade

Letselschade bij een Whiplash

Veel mensen die in de auto van achteren worden aangereden, krijgen whiplash klachten. Dat zijn erg vervelende klachten, die onder andere bestaan uit hoofdpijn, pijn in de nek en schouders, concentratieproblemen en geheugenstoornissen. Verzekeraars hebben nogal eens moeite om deze klachten te erkennen, maar dat is niet terecht. Belangrijk is wel dat de gezondheidsklachten goed gedocumenteerd moeten zijn.

Ons advies is dan ook om meteen na een ongeval, waarbij u whiplash klachten heeft opgelopen, contact op te nemen met uw huisarts en uw klachten aldaar te melden. Lie Letselschade is whiplash specialist en streeft naar de hoogste whiplash schadevergoeding.

Wenst u graag een stukje deskundig advies over bijvoorbeeld smartengeld als whiplash vergoeding? Of heeft u een whiplash opgelopen en bent u op zoek naar advocaat gespecialiseerd in letselschade bij whiplashes? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 • Hulp nodig bij letselschade?

  daniel-lie-letselschade

  Ik help u graag verder!

  Bel: 045 511 84 64

  geenspam@aub.nl

 • Ik had het gevoel dat de tegenpartij de hele zaak dirigeerde. Ik ben toen overgestapt naar Lie Letselschade. Pappen en nathouden is er gelukkig niet meer bij.
  Quote 2
 • Teruggebeld worden?

  • Letselschade Advocaten
   Letselschade Advocaten
   Letselschade Advocaten
  Ontwerp website: het Vormlab / Ontwikkeling website: Have a Byte