045 - 20 80 500

Gratis advies. Bel: 045 - 20 80 500

Lie Letselschade is uw letselschade advocaat in Sittard

Daniël Lie is een ervaren, gespecialiseerde letselschade advocaat in Sittard.

Letselschade advocaat Daniël Lie is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten, genaamd LSA. En is tevens aangesloten bij Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP). VoorLSA en ASP advocaten gelden de hoogste kwaliteitseisen, welke op allerlei manieren gewaarborgd worden. U bent dus altijd verzekerd van een letselschade advocaat inde regio Sittard met specialistische kennis en ervaring op het gebied van letselschade en aansprakelijkheidsrecht. Lie Letselschade heeft een groot netwerk van artsen, arbeidsdeskundigen, specialisten en actuarieel rekenkundigen om uw zaak te versterken.

Mocht u vragen hebben over rechtshulp in Sittard van Lie Letselschade, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Daniël Lie staat persoonlijk voor u klaar om een maximale letselschadevergoeding te realiseren voor situaties uit onderstaande rechtsgebieden:

 • Hulp nodig bij letselschade?

  daniel-lie-letselschade

  Ik help u graag verder!

  Bel: 045 511 84 64

  geenspam@aub.nl

 • De tegenpartij wilde maximaal € 5.000 betalen. Lie Letselschade heeft de zaak overgenomen en mijn zaak is uiteindelijk geregeld voor € 45.000.
  Quote 1
 • Teruggebeld worden?

 • Letselschade Advocaten
  Letselschade Advocaten
  Letselschade Advocaten
Ontwerp website: het Vormlab / Ontwikkeling website: Have a Byte